Werkwijze

Bouwen, renoveren of verhuizen?

Een interieurarchitect is een bemiddelaar tussen gebruikers en hun dagelijkse omgeving. Voldoet je woning niet meer aan je wensen? Of past het niet meer bij je woonsituatie? Ik ontwerp interieurs van concept tot aan realisatie. Als interieurarchitect benader ik elke opdracht en elke ruimte als een unieke situatie. Ik ben bouwkundig onderlegd en heb een realistische kijk op de haalbaarheid. Deze technische kennis neem ik mee in al mijn ontwerpvoorstellen. Na een vrijblijvend intakegesprek kan er een prijs op maat aangeboden worden.

Bij het ontwerpproces ga ik systematisch te werk. Ik onderzoek, analyseer en integreer de informatie in een creatief proces. Dat resulteert in een ontwerp voor een bruikbaar en leefbare ruimte waarin vaak maatwerk interieuroplossingen toegepast zijn.

Door middel van tekeningen maak ik de plannen duidelijk; plattegronden, aanzichten, meubeltekeningen en driedimensionale visualisaties helpen een helder beeld te scheppen voor de opdrachtgever en de uitvoerende partijen zoals aannemers, interieurbouwers, schilders en installatietechniekers. Vervolgens communiceer ik met al deze partijen en zorg ervoor dat alle benodigde informatie en specificaties ten behoeve van de realisatie, geproduceerd worden en toegankelijk zijn. Tijdens het gehele ontwerpproces blijf ik met de opdrachtgever in dialoog om de juiste koers te varen. Dit leidt tenslotte tot een eindproduct dat zowel esthetisch als functioneel voldoet aan de gebruikseisen.

Marjolein van de Lisdonk

Van schetsontwerp tot aan realisatie

Concept en Layout

Een visuele vertaling van het intake gesprek. Inspirerende referentiebeelden en materialen geven een tastbare look & feel van het nieuwe interieur. Dit wordt ondersteund met een 2D indelingstekening.

Interieurontwerp 2D

Het concept & layout wordt uitgebreid met aanzichttekeningen en een lichtplan. Kleur en materiaal wordt toegewezen op de diverse interieurelementen. Ook krijg je een (schriftelijk) advies op maat over meubilair, vloer- en wandafwerkingen en raamdecoratie.

Interieurontwerp 3D

Wanneer je op voorhand je ideeën gevisualiseerd wilt zien. Het Design interieuradvies in 2D wordt verrijkt met 3D impressies. Zo krijg je direct een goed beeld van kleur, materiaal en vormgeving in het geheel.

Projectbegeleiding

Wil je er niet alleen voor staan met een uitgedacht ontwerp in de hand? Op basis van uurtarief blijf ik beschikbaar voor aanvullende werkzaamheden te denken aan; werktekeningen van maatwerk meubilair. De interieurbouwer kan direct aan de slag. Samen shoppen of projectbegeleiding op locatie.

Wat kan ik voor jou betekenen?

Huis nummer één | Interieurarchitectuur luistert graag naar jouw verhaal.

Laat een bericht achter voor een vrijblijvende kennismaking en vertel me wat jouw dromen zijn voor jouw woning. In overleg bespreken we op welke wijze ik jouw wensen in een uniek interieurontwerp mag vormgeven.

12 + 7 =

Contact

Telefoon

+3113 203 68 32
+316 52 42 86 18

Email

info@huisnummereen.nl

Bezoekadres (op afspraak)

Van Haestrechtstraat 1
5051 VB Goirle

Kamer van Koophandel 86093681

Het artistieke talent van Marjolein laat zich ook goed gebruiken in onder andere beeldende kunst & vormgeving, product design en de exterieur. De artiest, Marjolein van de Lisdonk, presenteert zich in ‘Lifestyle Design and Knowhow’.

Neem een kijkje op de website LDNK