Wonen aan de grens

Een jong gezin betrekt een bestaande vrijstaande woning aan de grens van Nederland België. Het huis is praktisch ingedeeld met ruime kamers en heeft potentie. In de basis voldoet de interieurafwerking aan de wensen van de nieuwe bewoners, zo zijn de vloer en sierlijsten in goede staat. Met nieuw meubilair, raambekleding en verf willen zij dat de sfeer in huis gebracht wordt, die het voor hen een thuis maakt.

Ik heb de opdrachtgevers vooral geadviseerd in type meubilair en kleur- en materiaalgebruik. Op verzoek van de opdrachtgever ben ik met hen gaan shoppen in diverse woonwinkels. Alle wanden zijn geschilderd in een licht beige tint. Het plafond, de kozijnen en alle plinten zijn opnieuw in de lak gezet in een fris witte tint. 

Omschrijving

De vorm van de kamer bepaald al snel een indelingsplan van meubilair. De erker met 8-hoekig puntdak is gesitueerd aan de achterzijde van de woning, grenzend aan de keuken. Hier is de eethoek in geplaatst met een royale ronde massief houtentafel. De bewoners hebben een lichtarmatuur op maat laten maken, het is een eye-catcher in de hoge nok.

De zithoek is ruim opgezet met zicht op openhaard. Het vloerkleed zorgt ervoor dat het los meubilair bij elkaar gebracht wordt. Dit resulteert in één geheel die in kleur volledig op elkaar afgestemd is.

Specificaties

  • Maatwerk bijzet-, salon- en eettafel Harrie Rombouts
  • Fauteuils Rofra Home

Wat kan ik voor jou betekenen?

Huis nummer één | Interieurarchitectuur luistert graag naar jouw verhaal.

Laat een bericht achter voor een vrijblijvende kennismaking en vertel me wat jouw dromen zijn voor jouw woning. In overleg bespreken we op welke wijze ik jouw wensen in een uniek interieurontwerp mag vormgeven.

8 + 7 =

Contact

Telefoon

+3113 203 68 32
+316 52 42 86 18

Email

info@huisnummereen.nl

Bezoekadres (op afspraak)

Van Haestrechtstraat 1
5051 VB Goirle

Kamer van Koophandel 86093681

Het artistieke talent van Marjolein laat zich ook goed gebruiken in onder andere beeldende kunst & vormgeving, product design en de exterieur. De artiest, Marjolein van de Lisdonk, presenteert zich in ‘Lifestyle Design and Knowhow’.

Neem een kijkje op de website LDNK