Renovatie aanbouw

De aanbouw van deze jaren ’30 woning verkeerde in een slechte staat. Daarnaast voldeed de inhoud niet meer aan de gebruiksfunctie van de nieuwe huiseigenaar.
De aanbouw is gestript van kelder tot aan nok. De kelder bleek een lekkage te hebben en niet meer rendabel om te behouden. Ook de dakgordingen bleken rot wat resulteerde in een volledig nieuwe kap. Enkel de buitenmuren gaven het contour aan van deze nieuwe moderne leefkeuken.

Omschrijving

Met het openbreken van alle binnenwanden en plafond ontstond een vrije vloeroppervlakte van bijna 8 x 3 meter. Hierin is een riante leefkeuken voorzien met openslaande tuindeuren. Achter de blinde muur bevindt zich nog een kleine bijkeuken / waskamer.
Om het gevoel van ruimtelijkheid te vergroten is de nok opengehouden en zijn daar custommade massiefhouten dakspanten in zicht. De tuimelvensters in het zadeldak geven een oase aan daglicht.

Met een ingrijpende verbouwing als deze is een interieurontwerp van uiterst belang. Hierdoor is de ruimte optimaal benut met een passend maatwerk keuken. Vloerverwarming, verlichting en leidingwerk is tijdens de bouw op de gewenste posities aangebracht. En vanwege de smalle ruimte is ervoor gekozen de originele halfsteense buitenmuren aan de buitenzijde te isoleren. De gevel is vervolgens bekleed met zweeds rabat om de aanbouw een eigen karakter te geven.

Specificaties

  • Kunststof kozijnen en deuren van SKD Kozijnen
  • Houten gevelbekleding Cape Cod Zweeds rabat zwart
  • Dakrandbekleding Keralit
  • Tuimelvensters Velux
  • Philips Wandlantaarn Praxis

Wat kan ik voor jou betekenen?

Huis nummer één | Interieurarchitectuur luistert graag naar jouw verhaal.

Laat een bericht achter voor een vrijblijvende kennismaking en vertel me wat jouw dromen zijn voor jouw woning. In overleg bespreken we op welke wijze ik jouw wensen in een uniek interieurontwerp mag vormgeven.

8 + 5 =

Contact

Telefoon

+3113 203 68 32
+316 52 42 86 18

Email

info@huisnummereen.nl

Bezoekadres (op afspraak)

Van Haestrechtstraat 1
5051 VB Goirle

Kamer van Koophandel 86093681

Het artistieke talent van Marjolein laat zich ook goed gebruiken in onder andere beeldende kunst & vormgeving, product design en de exterieur. De artiest, Marjolein van de Lisdonk, presenteert zich in ‘Lifestyle Design and Knowhow’.

Neem een kijkje op de website LDNK