Een ordelijke entreehal

Een totale renovatie van deze woning in Mierlo begint in de entreehal. Want voor een positieve energiestroom in huis dient je hal opgeruimd te zijn. Dat geeft je een makkelijke toegang en een warm welkom. 

Deze hal is een belangrijke verkeersruimte in huis. Het verbindt de vertrekken van woonkamer, keuken, toilet en slaapkamer en je vindt er de trap naar de bovenverdieping. 

Omschrijving

Er is een kleine doorbraak in de binnenmuur gemaakt, wat een nis vormt om jassen en accessoires op te bergen. Door dit ontwerp idee komt de gehele vloeroppervlakte in de entree vrij van obstakels. De nieuwe vloerafwerking komt daarmee echt tot zijn recht. 

In de nis is een achterwand van textiel op plaatmateriaal toegepast. In combinatie met de ledstrip geeft dit een warme en luxe uitstraling. De legplanken zijn vervaardigd van oude vloerplanken die zo een nieuwe functie krijgen. 

De houten trap is volledig in de lak gezet en treden zijn bekleed met decoratief PVC stroken. Dit draagt bij aan een complete metamorfose en het materiaal heeft een lange levensduur. 

Specificaties

  • Gietvloer met betonlook afwerking
  • Trapbekleding met PVC betonlook
  • Achterwand nis DecoLegno T047 Fusion

Wat kan ik voor jou betekenen?

Huis nummer één | Interieurarchitectuur luistert graag naar jouw verhaal.

Laat een bericht achter voor een vrijblijvende kennismaking en vertel me wat jouw dromen zijn voor jouw woning. In overleg bespreken we op welke wijze ik jouw wensen in een uniek interieurontwerp mag vormgeven.

3 + 4 =

Contact

Telefoon

+3113 203 68 32
+316 52 42 86 18

Email

info@huisnummereen.nl

Bezoekadres (op afspraak)

Van Haestrechtstraat 1
5051 VB Goirle

Kamer van Koophandel 86093681

Het artistieke talent van Marjolein laat zich ook goed gebruiken in onder andere beeldende kunst & vormgeving, product design en de exterieur. De artiest, Marjolein van de Lisdonk, presenteert zich in ‘Lifestyle Design and Knowhow’.

Neem een kijkje op de website LDNK