Moderne materialen in authentieke woonsfeer

De gehele begane grond van deze woning in Mierlo is gerenoveerd.
De kinderen zijn inmiddels uitgevlogen en de creatieve bewoner wenst een praktisch interieur met optimaal woongenot tot aan haar oude dag. Het uitgangspunt is authentieke onderhoudsvriendelijke materialen met een lange levensduur. Het resulteert in een Japandi woonstijl waar veel ruimte is voor groen en eigen creaties.  

Omschrijving

Maatwerk elementen creëren een rustige basis en zorgen voor eenheid in een woning. Deze kastenwand is geïntegreerd in de architectuur van de woning en biedt veel bergruimte. Er is tevens een plekje voor de televisie achter het schuifpaneel van latten. Zo kan de bewoner zelf kiezen op welk moment de televisie onderdeel is van de zithoek of juist verborgen blijft.

Een eye-cather is het behang die met haar afbeelding de natuur naar binnenhaalt. Dit is verder uitgedragen door toevoeging van o.a. planten, houten meubelstukken en organische vormen.

Een naadloze gietvloer is praktisch en maakt alle verschillende vertrekken -ondanks de toepassing van nieuwe binnenbeuren- tot één ruimtelijk geheel. Er zijn minimale aanpassingen in electravoorzieningen gedaan. En er is ook gedacht aan behoud van bestaand meubilair, zoals de vintage fauteuils die zijn herstoffeert in een warm textiel.

Specificaties

  • Vloer, naadloze PU-gietvloer in betonlook afwerking
  • Stoffering fauteuils Clochard Fabrics Neptune 156
  • Fotobehang Wall Art Inside the trees van Pavlasek
  • Maatwerk kastenwand DecoLegno LK09 Matrix, HM00 Piombo (a-wand TV nis in T047 Fusion)

Wat kan ik voor jou betekenen?

Huis nummer één | Interieurarchitectuur luistert graag naar jouw verhaal.

Laat een bericht achter voor een vrijblijvende kennismaking en vertel me wat jouw dromen zijn voor jouw woning. In overleg bespreken we op welke wijze ik jouw wensen in een uniek interieurontwerp mag vormgeven.

15 + 15 =

Contact

Telefoon

+3113 203 68 32
+316 52 42 86 18

Email

info@huisnummereen.nl

Bezoekadres (op afspraak)

Van Haestrechtstraat 1
5051 VB Goirle

Kamer van Koophandel 86093681

Het artistieke talent van Marjolein laat zich ook goed gebruiken in onder andere beeldende kunst & vormgeving, product design en de exterieur. De artiest, Marjolein van de Lisdonk, presenteert zich in ‘Lifestyle Design and Knowhow’.

Neem een kijkje op de website LDNK