Basiskleur wit in het Wit Hollandven

Renovatie jaren ’80 woning van gehele benedenverdieping.
Een grote wens van de bewoners is een nieuwe keuken met veel lichtinval en een ruim werkoppervlak.

Omdat de gehele begane grond verbouwd wordt, waarbij wanden worden gesloopt en nieuw geplaatst, zal er opnieuw gestuct worden. Zodoende is er ook vraag naar een lichtplan voor optimale posities van inbouwarmaturen in het plafond.

Omschrijving

Als vanzelfsprekend is de originele binnenmuur tussen eethoek en keuken uitgebroken. Dit genereert veel ruimte voor een groot werkblad, met tevens een barfunctie en ook de daglichttoetreding wordt optimaal toegelaten in de kueken.
De nieuwe haard is prominent aanwezig in de woonkamer en vormt de scheiding tussen keuken en zithoek. Met aanvullende voorzieningen zoals het plaatsen van vloerverwarming, strak gestucte wanden en plafond en met ingebouwde dimbare spots, is deze woning volledig gemoderniseerd. 

Specificaties

  • Superkeukens Tilburg
  • Electravoorzieningen in eigen beheer
  • Haard en PVC stroken vloer door Openhaardenspecialist
  • Vloerkleed gemaakt van custommade wall-to-wall carpets EGE carpets

Wat kan ik voor jou betekenen?

Huis nummer één | Interieurarchitectuur luistert graag naar jouw verhaal.

Laat een bericht achter voor een vrijblijvende kennismaking en vertel me wat jouw dromen zijn voor jouw woning. In overleg bespreken we op welke wijze ik jouw wensen in een uniek interieurontwerp mag vormgeven.

12 + 8 =

Contact

Telefoon

+3113 203 68 32
+316 52 42 86 18

Email

info@huisnummereen.nl

Bezoekadres (op afspraak)

Van Haestrechtstraat 1
5051 VB Goirle

Kamer van Koophandel 86093681

Het artistieke talent van Marjolein laat zich ook goed gebruiken in onder andere beeldende kunst & vormgeving, product design en de exterieur. De artiest, Marjolein van de Lisdonk, presenteert zich in ‘Lifestyle Design and Knowhow’.

Neem een kijkje op de website LDNK