Hout & goud in Oosters interieur

De gebruiksfunctie van een riante zithoek moest in deze kamer behouden blijven. Maar toen de nieuwe bewoners hun intrek namen in deze woning wensten zij er een warme sfeer in te brengen met Oosterse invloeden.

Een Oosters interieur bestaat veelal uit massief houten meubels. De robuuste uitstraling van de meubels wordt gecompenseerd door het gebruik van kleurrijke accessoires. Goudkleurige elementen voegen een vleugje glamour toe.

Omschrijving

De moderne modulaire bankopstelling is grijsgroen van kleur en zorgt voor een rustige basis. In een Oosters interieur is hout onmisbaar. Het komt terug in de doorleefde houten plankenvloer, die 2e hands ontvangen is. Ook de authentieke (TV)kast is van hout gemaakt en bevat sierlijk houtsnijwerk wat de ruimte direct een oosterse uitstraling geeft. Een sobere naturel basis, waarin krachtige kleuren in decoratie nog meer opvallen!

De houtkachel krijgt een stevige positie op de lange wand doordat er met tegels en schilderwerk een achtergrond gecreëerd is. Het is een speels patroon die een schouw en lambrisering suggereert. 

Specificaties

  • Muurverf Pure & Original, Fresco D17 – Cloudy Concrete (bovenzijde) gecombineerd met Little Greene – Ceviche (onderzijde)
  • Wandtegels WOW Design – Zellige White Gloss 12.5 x 12.5 cm
  • Kast van Woonwinkel ‘ff iets anders’ 
  • Glas-in-lood ramen in schuifdeur door Benjamin Glas in lood
  • Doorleefde houten plankenvloer 2e hands

Wat kan ik voor jou betekenen?

Huis nummer één | Interieurarchitectuur luistert graag naar jouw verhaal.

Laat een bericht achter voor een vrijblijvende kennismaking en vertel me wat jouw dromen zijn voor jouw woning. In overleg bespreken we op welke wijze ik jouw wensen in een uniek interieurontwerp mag vormgeven.

15 + 4 =

Contact

Telefoon

+3113 203 68 32
+316 52 42 86 18

Email

info@huisnummereen.nl

Bezoekadres (op afspraak)

Van Haestrechtstraat 1
5051 VB Goirle

Kamer van Koophandel 86093681

Het artistieke talent van Marjolein laat zich ook goed gebruiken in onder andere beeldende kunst & vormgeving, product design en de exterieur. De artiest, Marjolein van de Lisdonk, presenteert zich in ‘Lifestyle Design and Knowhow’.

Neem een kijkje op de website LDNK