Appartement Koningsschild

Wanneer je een nieuwbouwwoning casco laat opleveren heb je nog vele keuzes te maken wat betreft de verdere interieurafwerking. Daarvoor moet je wel handig zijn, én dat zijn deze bewoners! Geheel naar wens plaatsen zij in de badkamer een stoomcabine. Ook leggen zij o.a. een uitgebreid domoticasysteem en inbouw LED verlichting in de woning aan.

Het is mijn rol om voor deze woning een optimale indeling te maken en een kleur- en materiaaladvies uit te brengen die het gevoel van luxe en ruimte geeft. Dit ontwerp geeft een goede basis voor het uitvoerend plan. 

Omschrijving

Dankzij de glazen taatsdeur ervaar je bij binnenkomst al een ruimtelijk gevoel en trekt de woonkamer de aandacht om binnen te wandelen. Dit wordt versterkt door de ledlijn in het plafond welke in alle vertrekken langs de binnenwanden doorloopt. De hele woning bestaat uit één ruimte wat dit appartement tot een unieke loftwoning maakt. 

De oorspronkelijke logeerkamer is opgeofferd voor een eet-/werkkamer. De binnendeur is weggelaten en de tussenmuur ingekort, waardoor het bij de woonkamer betrokken wordt. De grote open ruimte geeft de woning echt iets bijzonders. Er is ruimte voor zowel een grote zithoek als een eetkamer met tafel voor 6-8 personen. De bewoners hebben contact met elkaar al kunnen zij naar eigen behoefte een knusse plek in huis vinden voor de activiteit die zij ondernemen. 

Specificaties

  • Vloer gietvloer
  • Wandafwerking Pure & Original – Marakech Walls

Wat kan ik voor jou betekenen?

Huis nummer één | Interieurarchitectuur luistert graag naar jouw verhaal.

Laat een bericht achter voor een vrijblijvende kennismaking en vertel me wat jouw dromen zijn voor jouw woning. In overleg bespreken we op welke wijze ik jouw wensen in een uniek interieurontwerp mag vormgeven.

13 + 8 =

Contact

Telefoon

+3113 203 68 32
+316 52 42 86 18

Email

info@huisnummereen.nl

Bezoekadres (op afspraak)

Van Haestrechtstraat 1
5051 VB Goirle

Kamer van Koophandel 86093681

Het artistieke talent van Marjolein laat zich ook goed gebruiken in onder andere beeldende kunst & vormgeving, product design en de exterieur. De artiest, Marjolein van de Lisdonk, presenteert zich in ‘Lifestyle Design and Knowhow’.

Neem een kijkje op de website LDNK