Riante gezinswoning

Met toevoeging van een zwart stalen glaspui wordt deze woonkamer opgedeeld in een voor- en achterkamer. Het enige gegeven voor het nieuwe interieur is de bestaande donkerblauwe zitbank en keuken met witte fronten en zwart blad. Als aanvulling op deze kleuren is gekozen voor terra en naturel tinten in combinatie met zwart accenten voor een stevig contrast. 

Omschrijving

De bewoners hebben de wens om te renoveren voor optimaal woongenot. Zo is de woonoppervlakte vergroot door zowel aan de voorzijde als achterzijde van het huis, het dakoverstek inpandig te maken. Bestaande kozijnen zijn daarvoor verder naar buiten geplaatst. Opbouwradiatoren zijn vervangen door vloerverwarming over de gehele begane grond. De nieuwe stalen glaspui splitst de ruime woonkamer op in een zithoek en woonkeuken, zonder het ruimtelijk gevoel in de kamer af te nemen. Het gezin met twee kinderen heeft hierdoor de gelegenheid om met groter gezelschap bij elkaar te zitten, terwijl een ander zich kan afzonderen in een ander woonvertrek. Op de zitbank na zijn het meubilair en de verlichtingsarmaturen volledig vernieuwd.

Specificaties

  • Vloer PVC stroken VTwonen – Herringbone Natural
  • Muurverf Little Greene – Ceviche
  • Behang Arte – Facet #26540A
  • Kast Oostwoud 150 x 47 x h.200 cm

Wat kan ik voor jou betekenen?

Huis nummer één | Interieurarchitectuur luistert graag naar jouw verhaal.

Laat een bericht achter voor een vrijblijvende kennismaking en vertel me wat jouw dromen zijn voor jouw woning. In overleg bespreken we op welke wijze ik jouw wensen in een uniek interieurontwerp mag vormgeven.

4 + 11 =

Contact

Telefoon

+3113 203 68 32
+316 52 42 86 18

Email

info@huisnummereen.nl

Bezoekadres (op afspraak)

Van Haestrechtstraat 1
5051 VB Goirle

Kamer van Koophandel 86093681

Het artistieke talent van Marjolein laat zich ook goed gebruiken in onder andere beeldende kunst & vormgeving, product design en de exterieur. De artiest, Marjolein van de Lisdonk, presenteert zich in ‘Lifestyle Design and Knowhow’.

Neem een kijkje op de website LDNK