Tuinkamer

Een sfeervolle verlenging van de woonkamer én tuin. Net zoals de naastgelegen woning, was dit huis al in het bezit van een overkapping. De wens van deze bewoners is om deze ruimte alle seizoenen bruikbaar te maken.

Met een glazen schuifwand van buitenmuur naar buitenmuur is een aangename kamer ontstaan waar de bewoners kunnen genieten van het buitenleven.

Omschrijving

Om optimaal te genieten is het belangrijk om je tuinkamer goed af te kunnen sluiten met glazen schuifwanden. Zo houd je de warmte van de heater bij koudere dagen binnen en tijdens de warmere dagen  kunnen de deuren lekker open om te luchten.

Voor de styling heb ik me laten inspireren door de moodboards van moeder en dochter. Het materiaal hout, planten en rose tinten voerden de boventoon en zijn dan ook in woonaccessoires terug te vinden. 

Specificaties

  • Glazen schuifwand, 5 panelen
  • Wandbekleding schutting planken 
  • Accessoires uit diverse woonwinkels

Wat kan ik voor jou betekenen?

Huis nummer één | Interieurarchitectuur luistert graag naar jouw verhaal.

Laat een bericht achter voor een vrijblijvende kennismaking en vertel me wat jouw dromen zijn voor jouw woning. In overleg bespreken we op welke wijze ik jouw wensen in een uniek interieurontwerp mag vormgeven.

4 + 12 =

Contact

Telefoon

+3113 203 68 32
+316 52 42 86 18

Email

info@huisnummereen.nl

Bezoekadres (op afspraak)

Van Haestrechtstraat 1
5051 VB Goirle

Kamer van Koophandel 86093681

Het artistieke talent van Marjolein laat zich ook goed gebruiken in onder andere beeldende kunst & vormgeving, product design en de exterieur. De artiest, Marjolein van de Lisdonk, presenteert zich in ‘Lifestyle Design and Knowhow’.

Neem een kijkje op de website LDNK