Woning met vide en zitkuil

De verzonken zithoek is bepalend voor een duidelijk onderscheid van gebruiksfuncties in deze woonkamer.

Na het doorbreken van een tussenwand, wordt de nieuwe keuken met schiereiland betrokken bij de lichte en ruime eethoek. Aan de voorzijde van de woning vormt zich een knusse zithoek rond de haard, die de verdeeldheid in de kamer nog meer versterkt.

Omschrijving

De wens om de gedateerde keuken te vervangen, heeft de bewoners ertoe aangezet om de volledige begane grond te renoveren. Opbouwleidingen zijn uit het zicht gehaald. Er zijn nieuwe binnendeuren geplaatst. En strak gestucte muren en gladde plinten dragen bij aan een moderne uitstraling. De bestaande houten plankenvloer is door schuren en een nieuwe laklaag volledig gerevitaliseerd. De bewoners wensen kleur in het nieuwe interieur. Er is in meubilair en afwerking gekozen voor diverse tinten groen en geel die zich goed laten combineren met naturellen, zoals bruin en wit tinten.

Specificaties

  • Keukenvloer Cem colori Nero Intenso
  • Muurverf Farrow & Ball – Yearbridge Green, gecombineerd met Calke Green en India Yellow in woonkamer
  • Fotobehang Fotobehangen.nl Amsterdamse huisjes
  • Keukenfronten DecoLegno S129 Pembroke/ Maloja

Wat kan ik voor jou betekenen?

Huis nummer één | Interieurarchitectuur luistert graag naar jouw verhaal.

Laat een bericht achter voor een vrijblijvende kennismaking en vertel me wat jouw dromen zijn voor jouw woning. In overleg bespreken we op welke wijze ik jouw wensen in een uniek interieurontwerp mag vormgeven.

9 + 10 =

Contact

Telefoon

+3113 203 68 32
+316 52 42 86 18

Email

info@huisnummereen.nl

Bezoekadres (op afspraak)

Van Haestrechtstraat 1
5051 VB Goirle

Kamer van Koophandel 86093681

Het artistieke talent van Marjolein laat zich ook goed gebruiken in onder andere beeldende kunst & vormgeving, product design en de exterieur. De artiest, Marjolein van de Lisdonk, presenteert zich in ‘Lifestyle Design and Knowhow’.

Neem een kijkje op de website LDNK